ΔΗΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ
DNP
20.07.2019
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ
25ης Μαρτίου και Παραδρόμου Αττικής Οδού
Θέση ΛΑΚΚΑ ΣΤΑΜΟΥ
190 18 ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 210 5552333 Fax: 210 5552334
E-mail: dimou@dimou.gr
join us on facebook   video youtube
 

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Νίκο Δήμου με μεγάλη πείρα στον τομέα των μηχανημάτων εμφιάλωσης και συσκευασίας υγρών και στερεών προϊόντων, τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων. Η εταιρεία μας σήμερα απαρτίζεται από μια πλήρως οργανωμένη τεχνικά και διοικητικά εγκατάσταση, αποτελούμενη από ξεχωριστά τμήματα προς άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας όπως Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Ανταλλακτικών (διαθέτοντας πλήρες στοκ ανταλλακτικών), Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών (όσων αφορά τις παραδόσεις των παραγγελιών κτλ), έχουμε άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο Τεχνικό προσωπικό που ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε ζήτηση καθώς και σε άμεση τεχνική υποστήριξη, δίνοντας λύσεις για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα με υπεύθυνες και συμφέρουσες προτάσεις προμήθειας ή ακόμα βελτίωσης των ήδη υπαρχόντων μηχανημάτων. Η εταιρεία μας είναι ειδικευμένη στην ανάθεση μελετών, σχεδιασμού και προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού.
 
H μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτουμε και η πολυετής πείρα μας, μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε σωστές και συμφέρουσες λύσεις.
 
H μελέτη ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση γίνεται από ειδικούς μηχανολόγους.
Μια ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει όλο το 24ωρο και να σας εγγυηθεί το καλύτερο και γρηγορότερο service με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία εγκατάσταση εμφιάλωσης νερού πλήρως αυτόματη με μηχανολογικο εξοπλισμό της εταιρείας μας στην οποία η μέλετη, ο σχεδιασμός, η εγκατάσταση, τοποθέτηση και θέση σε λειτουργία έγιναν αποκλειστικά και μόνο από το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας:
 
 
Χάρτης
 
  
powered by Marinet Ltd. © 2012